Τηλ.::
Κίνα Σχεδιαγράμματα εξώθησης παραθύρων αργιλίου κατασκευαστής
Foshan Kaiya Aluminum Co., Ltd.

             Co. αργιλίου Kaiya Foshan, ΕΠΕ.

Το αργίλιο Kaiya είναι εξειδικευμένο στο σχεδιάγραμμα αργιλίου και είμαστε top 20 επιχείρηση της βιομηχανίας αργιλίου κατασκευής» σε Foshan Guangdong Κίνα και προϊόν με τα πρότυπα ISO9000 και ISO9001.

 

Αρχική Σελίδα

Foshan Kaiya Aluminum Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Foshan Kaiya Aluminum Co., Ltd.

Η επιχείρηση αργιλίου kaiya Foshan είναι ένα μεγάλο περιεκτικό σχεδιάγραμμα τοίχων κουρτινών επιχειρηματικής ενσωμάτωσης, ένα παράθυρο & σχεδιάγραμμα πορτών, διακοσμητικό σχεδιάγραμμα, σχεδιάγραμμα παραθυρόφυλλων κυλίνδρων και σχεδιάγραμμα βιομηχανίας. Καλύψτε έναν τομέα σχεδόν 80000 τετραγωνικών μέτρων, η επιχείρηση αργιλίου kaya Foshan είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής αργιλίου και επιχείρηση διαδικασίας, κυρίως προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαγράμματος, σχεδιάγραμμα ηλεκτροφόρησης, ντυμένο ψεκασμός σχεδιάγραμμα, ντυμένο fluorocarbon σχεδιάγραμμα, θερμικό σπάσιμο και πλαστικό σχεδιάγραμμα αργιλίου εγχύσεων.

 

Μετά από ανάπτυξη και τη συσσώρευση πολλή ετών στη βιομηχανία σχεδιαγραμμάτων αργιλίου, το kaiya Foshan έχει γίνει μεγάλος κατασκευαστής αργιλίου, με τη ρίψη του εργαστηρίου, του εργαστηρίου εξώθησης, του εργαστηρίου οξείδωσης, του εργαστηρίου παλτών ψεκασμού, του ξύλινου σιταριού 4D, του εργαστηρίου συσκευασίας και του εργαστηρίου φορμών.

 

Η επιχείρηση που η τεχνική δύναμη είναι άφθονη, έχει το σύγχρονο διοικητικό προσωπικό περισσότεροι από 50 άνθρωποι, ανώτερο τεχνικό προσωπικό 28 άνθρωποι, προσωπικό παραγωγής περισσότεροι από 800 άνθρωποι, με το πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, εκσυγχρονισμός των γραμμών εξώθησης αργιλίου, προηγμένος εξοπλισμός δοκιμής, τέλεια μέσα dection, τα οποία ο σημαντικότερος είναι μηχανή εξώθησης, μηχανή πυριτίου, ψυκτική μηχανή, ηλεκτροφόρηση, ψεκάζοντας γραμμή, ξύλινη γραμμή σιταριού, που εισάγεται από την Ταϊβάν, Γαλλία, Ελβετία, Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία. Συγχρόνως, εισήγαγε τη προηγμένη τεχνολογία από το εξωτερικό. Η επιχείρηση στη στρατηγική ταλέντου υψηλής τεχνολογίας, το τέλειο σύστημα διαχείρισης, την πρώτης τάξεως παραγωγή, τη δοκιμή, τις πωλήσεις και την ομάδα υπηρεσιών, κάνει το producti από την επεξεργασία διαταγής, λειτουργία παραγωγής, ποιοτική επιθεώρηση, η παράδοση διοικητικών μεριμνών παίρνει γρηγορότερα, η καλύτερη ασφάλεια, κατόπιν διαφορετικά είδη του κύριου προϊόντων εμπορικού σήματος» KaiYaMei» σχεδιαγράμματος αργιλίου έχει την εγχώρια αγορά κάλυψης και πωλεί γρήγορα στην Αυστραλία, η Γερμανία, η Βόρεια Αμερική, η Αφρική, η Ευρώπη και άλλα countris και regious, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, περιβαλλοντικό certifacation συστημάτων διαχείρισης ISO1400, πιστοποίηση συστημάτων της ΕΕ. Ονομάζεται ως» Guangdong διάσημο εμπορικό σήμα» «Κίνα υψηλή - ποιοτικός κατασκευαστής» «Top20 στη βιομηχανία σχεδιαγράμματος αργιλίου της Κίνας» από την ένωση της Κίνας για τις τεχνικές πληροφορίες επίβλεψης. Η επιχείρηση αργιλίου kaiya Foshan αναγνωρίζεται από τη βιομηχανία αργιλίου στην τιμιότητα, την ποιότητα των προϊόντων και την ικανότητα.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : KAIYAMEI

Εξαγωγή pc : < 10%

ιστορία της εταιρίας

Η επιχείρηση αργιλίου kaiya Foshan είναι ένα μεγάλο περιεκτικό σχεδιάγραμμα τοίχων κουρτινών επιχειρηματικής ενσωμάτωσης, ένα παράθυρο & σχεδιάγραμμα πορτών, διακοσμητικό σχεδιάγραμμα, σχεδιάγραμμα παραθυρόφυλλων κυλίνδρων και σχεδιάγραμμα βιομηχανίας. Καλύψτε έναν τομέα σχεδόν 80000 τετραγωνικών μέτρων, η επιχείρηση αργιλίου kaiya Foshan είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής αργιλίου και επιχείρηση διαδικασίας, κυρίως προϊόντα συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαγράμματος, σχεδιάγραμμα ηλεκτροφόρησης, ντυμένο ψεκασμός σχεδιάγραμμα, ντυμένο fluorocarbon σχεδιάγραμμα, θερμικό σπάσιμο και πλαστικό σχεδιάγραμμα αργιλίου εγχύσεων.

υπηρεσία της εταιρίας

Η επιχείρησή μας διοργανώνει το asting εργαστήριο, το εργαστήριο εξώθησης, το εργαστήριο οξείδωσης, το εργαστήριο παλτών ψεκασμού, το ξύλινο σιτάρι 4D, το εργαστήριο συσκευασίας και το εργαστήριο φορμών. Θα απαντήσουμε στους πελάτες μας στην πρώτη φορά, η καλύτερη τοποθέτηση υπηρεσιών μας. Συγχρόνως, επίσης θα επανεξετάσουμε whenhappens οποιαδήποτε λάθη και θα μειώσουμε mistaks. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τους πελάτες μας.Foshan Kaiya Aluminum Co., Ltd.

Ομάδα επιχείρησης

Είμαστε επαγγελματική ομάδα, η επιχείρηση που η τεχνική δύναμη είναι άφθονη, έχει το σύγχρονο διοικητικό προσωπικό περισσότεροι από 50 άνθρωποι, ανώτερο τεχνικό προσωπικό 28 άνθρωποι, προσωπικό παραγωγής περισσότεροι από 800 άνθρωποι, με το πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις και έρευνες θα πάρουν τη γρήγορη απάντηση.

 

Foshan Kaiya Aluminum Co., Ltd.

Foshan Kaiya Aluminum Co., Ltd.
Jianmei Buliding, λεωφόρος No.22 Xincheng, κωμόπολη του Δαλιού, περιοχή Nanhai, πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Τηλ.::86--18038855495-13380534776
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Σχεδιαγράμματα εξώθησης παραθύρων αργιλίου προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 aluminum-windowprofile.com. All Rights Reserved. Developed by ECER